Imatge Carles Ferrando Garcia
El Campus d'Alcoi lliura els premis del 1r concurs de robòtica
per Carles Ferrando Garcia - dilluns, 3 desembre 2012, 09:41
 

El grup de Robòtica i Mecatrònica del Campus d'Alcoi en el seu objectiu de fomentar la Robòtica en l'entorn pròxim a aquesta Universitat ha organitzat el I Concurs de Robòtica.
En aquest primer concurs les proves han estat de Robòtica mòbil. L'objectiu principal és aconseguir que el robot mòbil complete una sèrie de circuits en el menor temps possible, seguint una línia traçada a terra.

Està destinat a alumnes pertanyents a centres escolars d'Educació Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional. Aquesta modalitat està basada en el robot LEGO. S'hauran utilitzar únicament peces LEGO per a la construcció del seu robot. Constarà en la programació del robot com a seguidor de línies.

Hi han participat un total de 68 alumnes. El primer premi ha estat per als alumnes de l'IES Gabriel Ciscar d'Oliva, el segon per l'IES Serra de Mariola de Muro i el tercer per l'IES Cotes Baixes d'Alcoi. El premi ha consistit per als tres IES un Kit Lego de Robot mòbil i per als alumnes un Kit iniciació a la robòtica de més complet a menys segons la categoria del premiat.

Els alumnes del nostre centre premiats han estat Adrián Fernández i Luís Barreres que van guanyar el primer premi amb el robot que van aprendre a programar en l'asignatura de  Tecnología Industrial amb Salvador Mena. A més a més els nostres alumnes Javier Rius i Esteban Herraez quedaren quarts.

Font: AraMultimèdia